2010. június 21., hétfő

1. munka napom :D

Kellett nekem minden 3. embert // nah jo nem is, csak azokat akik szimpinek tuntek//  bejelolnom facebookon, taborba indulas elott??  Ma jott oda hozzam kb a 6. srac h Gabriella? we met on facebook, isn it??  (Gabriella mi ugye facebookon talalkoztunk??). Tisztara nepszeru vagyok :P 


Tegnap[ vacsorara sult csirke mellet ettunk, teszta salataval, makaronival, 3 fele desszerttel. Nem is olyan amerikai kajak vannak, hamburgert eddig 1szer sem ettunk.
Kaja utan el kellett menni segiteni kipakolni 3 nagy teherautot, mert meghoztak a gyerkocok cuccat.
Utanna beultunk a ROX-ba, es tvztunk, neteztunk, biliardoztunk (4 napja jatszok es mnar tiszta jo vagyok :D  mi lesz belolem szeptemberig :P )
Olyan ejfel korul fekudtunk le.

Ma reggel 6kor kellett kelni, mivel 6.45kor kezdtuk a munkat. ELoszor az officet takaritottuk ki (torolgetes, furdoszoba takaritas, felsopres es felmosas) , es mar vegeztunk is 30 perc alatt (altalaban 45 perc kell ehhez, meg is dicser minket a Messi) ).
Aztan mentunk reggelizni. Meg mindenki elott, csak a konyhai szemelyzet volt ott. Aztan golf auto vezetesi training volt. :D  Hat elmeny azoikat a kocsikat vezetni. Foleg az olyan dombon mint pl a Pince sor csak mindez fuvel van leboritva es dimbes dombos  :D  Szoval olyanon szaguldoztunk lefele.
Kb fel 11ig takaritgattunk, minden hol ugyan az a muvelet volt. Aztan atmentunk a mosodaba. 4 hatalmas mosogep (most mar csak 3 1 el is romlott ma, a legoregebb felmondta a szolgalatot ), 20 perc alatt mosnak ki. 6 db szarito gewp van, ebbol 4 db 60 percig szarit 2 db pedig csak 30 ig.
Ma nem volt sok munka, csak 12-13 zsak szennyes volt, de mikor itt lesznek a gyerekek 55-60 db lesz.
Nagyon aranyos volt a Messi mivel hozott nekunk vizet es tok sokat beszelgettunk.
MIuytan vegeztunk bedogtuk az autokat tolteni :D MIvel nem benzinesek am, hanem arammal mukodnek.
Es mar 3 ra keszen is vultunk mindennel, de mar 2re keszen lettunk volna csak menetkozben az 1ik mosogep felmondta a szolgalatot.,
MIuutan vegeztunk elmentem lefurdeni, es le is fekodtem egy kicsit. Vacsi elott nem sokkal ebrdetem fel .
Vacsira ma paradicsomos teszta volt, csirke mell (de ez most ilyen taller szeruseg) paradicsom szosszal sajttal, es persze a kihagyhatatlan salata :D . MIre haza erek kisnyuszi leszek :D 

Kaja utan kiultunk focit nezni. A ket angol srac focizott akikkel egy szobaban aludtunk a hostelban. Az Aleks tuti nagyon megjegyzett, mivel ma is vegig vigyorgott es megkerdete kb huszadszorra h milyen volt a hotelban :D  Vagy nem tud mast kerdezni, vagy nem mer  :D
Aztan jott egy masik srac o meg megbizott minket h ameddig o focizik vigzazunk a taskajara. Kb ha 20 percet fociztka, mivel menniuk kellett meetingelni . Szerencsere nekem nem , igy lejottunk a Rox-ba megint. Gondoltuk a Gabival h elmegyunk ropizni vagy vmi, de majdnbem mindenhez 3 vagy tobb ember kell. Igy ez most kimaradt.
Ma este megint szerintem 11 korul lesz a fekves, mivel holnap megint munka :)

2 megjegyzés:

  1. Jonak tunik a hangulat, orulok, hogy jol erzed magad:) Jo olvasni a beszamolot:) Olvastam masoket is, sokan csak panaszkodnak, sztem ki kell hozni a legjobbat ebbol, es ugy latom, te azon vagy :) Csak igy tovabb.
    Kepeket tudsz majd feltolteni?

    VálaszTörlés
  2. meg nagyon az elejen vagyok, de rem;lem ennel rosszabb nem lesz.
    kepek nem tudom mikor lesznek mivel itt apple van es nincsen rajta usb, igy nem tudom osszedugni a fenykepezommel :S

    VálaszTörlés