2010. június 27., vasárnap

Az elmult napokrol roviden. Minden nap majdnem a szokasosan tellett. Csutortok este party volt a trekkeseknel. Szikla falat masztam, malyva cukrot ettem, es jokat beszelgettem mindenkivel.
Olyan ejfel utan csekkoltunk be, es mentunk is utanna aludni.
A penteki nap nagyon rovid volt, egy fo okbol kifolyolag :(  Elozo este egy reszeg sofor elutott 2 itt dolgozo fiatalt. Mindketten meghaltak :(  Igy ez miatt mar reggel 10re vegeztunk mindennel.
Delutan elvileg mentunk volna kirandulni, de nekunk azt mondtak h elmarad, igy nem mentunk. MInt utolag kiderult meg is volt , mivel mikor mentunk vacsizni este 6ra teljesen ures volt a tabor. Osszesen 9 en vacsiztunk csak.
Szombaton ujra nekivagtunk a kemenyebb munkanak. Mivel aznap jottek a gyerekek. Igy csak delutan 3kor vegeztunk mindennel. Elvileg ha behanytak volna, nekunk kellett volna takaritani, de szerencsere senki nem hanyt be :)
A lengyel csajokkal egyre tobb a problema. Tegnap is 2en + a Messi takaritottunk, ok meg csak a golfkocsiban uldogeltek. A Messi meg is emlitette nekik hogy ez igy nem jo, nem dolgoznak jol. Erre ok hogy de ok igen is jol dolgoznak :S Aztan kiderult h azert nem tudnak dolgozni, mivel elozo este jol babasztak, es most semmi erejuk nem volt. Erre aztan a Messi meg megmondta h akkor majd a mosodan fognak dolgozni, mivel az sokkal nehezebb mint a takaritas. Meg volt beszelve az is hogy delutan 4ig a mosodanal maradunk hat ha kell vmi, erre ok meg leleptek mer 3 kor :S

Mi meg talakoztunk a Massivel, es kiderult hogy en es a Gabi leszunk a fonokok vasarnap, mivel megbetegedett a lanya igy nem fog tudni jonni.
Este meg lejottunk a Roxba kicsit netezni a Gabival. UGy volt hogy megyunk futni, de meg reggel bealtt a derekam, es nem tudtam hajolgatni, menni is alig :S 
De aztan az este a Lali kimaszirozta belole a csomot :)
Szoval biliardozni is akartunk este. De mire oda ertunk mar a Balazsek elfogaltak a tobbi kitchen staffal egyutt. Szegeny amcsi sracok :D HOgy mi mennyit nevettunk rajtuk. Mivel nem ertettek semmit igy barmirol lehetett beszelni. Erre remnez a Zac es tok komolyan azt mondta:  mondhatod am mivel folyekony magyar tudasom van, es ertek mindent :D
Olyan jot rohogtunk ezen. Nagyon jol tudnak jatszani, semmi eselyem nem lenne ellenuk. De majd lehet h vasarnap este is jonnek ki, es akkor majd jatszunk megint.

A mai munka nap is lassan le fog telleni. Eleg jol sikerult a takaritas is, lengyelekkel csak 2szer volt problema. De nem foglalkoztunk veluk.
KOnyhaban a Zac-ek mar nagyon vigyorogtak. De nem mondtak semmit.
Maj ma meg 3ra megyunk a health centert takaritani es utanna pedig a Lodge-t.
Most mar vegleges h vasarnap lesz a szabadnapunk. Nem orulok neki, de ez van. A csutortok jobb lett volna, mivel akkor tobb mindetn lehet csinalni, es tovabb vannak nyitva a dolgok. 

2 megjegyzés:

  1. Ohh:( szomoru hir :( Nagyon vigyazzatok magatokra.

    Nagyon nehez dolog, ha az ember olyanokkal kerul egybe, mint a lengyelek nalatok, es sajnos sokszor nem is lehet mit kezdeni veluk, csak nyelni es csinalni a dolgotokat. Csak azert, mert arulkodni nem a legjobb erzes, ugyanakkor az vezet celra. Remelem megoldodik a helyzet igy vagy ugy, mert egy egesz nyaron at masok helyett dolgozni, mig azok megkapjak ugyanazt a semmiert, amit te a duplaert... NOT FUN.
    Mindenesetre kirtatas.

    VálaszTörlés
  2. tudom hogy nem a legjobb arulkodni, de mondta a Messi hogz nyugodtan mondjuk el neki hogy mi volt, es o majd megprobalja megoldani.
    nagyon kivancsi vagyok h mi lesz, mivel ez igy sokaig nem fog mukodni,k hogy 2en takaritunk es 3an pedig nem :S
    kivancsi vagyok h mi lesz akkor ha mar egydeul lesznek majd ....

    VálaszTörlés