2010. június 24., csütörtök

munkanapok :) minden faszan szuper :)

Kepek lesznek hamarosan!!!!

Az elmult par nap nagyon gyorsan eltelett. MInden nap 6.45re kellett menni dolgozni, es olyan delutan 2-3 korul minden nap vegeztunk.
Kedden este atkoltoztunk az uj hazunkba, Senior Village Center-be/ Ez az gyetlen emeletes haz a taborban es a mienk :D 7en lakunk az egeszben. Elegge piszkos volt bent, mivel most keszultek el a felujitassal. Igy meg agya sem volt mindenkinek, ez miatt a regi hazunkban kellett aludni. Valamelyik nap meg is dicsert a Messi mivel, nagyon jol takaritottunk, es gyorsan is. Mar most kezd kijonni hogy a lengyel csajok nem tudnak takaritani. El lett mondva h asztaltorles, portorles, wc takaritas, osszesopres v porszivozas es a vegen van a felmosas. Nah de ok egybol a felmosassal kezdtek. Szepen szoltam nekik h ez igy nem jo. Erre a valasza : I dont care (nem izgat, erdekel) hat mondom fasza. Erre jott a Messi azt o is mondta nekik h ez igy nem jo, akkor nagy nehezen elkezdek elorol.
Igy majdnem nem is mentunk miattuk reggelizni, mivel ha fel 8ig nem vegzunk az officeval akkor nincsen reggeli. DE mivel tegnap raertunk igy elmehettunk.
Kedden este party volt, be kellett oltoznie mindenkinek. Hat en nem oltoztem be, de azert jol ereztuk magunkat. Voltak teletubbik, zeusz (agynemu hozatot tekerte megara a csavo :D ) amcsi focistak, pompon lanyok, fa, es meg sok sok mas.
Szerdan este elmentunk a fitness centerbe futni es biciklizni. El is hataroztuk h minden nap el fogunk ezutan menni.
Nagyon jo mivel ha kinezek a szobabol akkor balra tolem a fitness center van, jobbra pedig az uszomedencek :)
A golfkocsikat is nagyon szuper vezetni, nagyon jo hogy vannak, mivel a tabor terulete hatalmas, es ez megkonnyiti a munkankat.
Minden este biliardozunk,. es mar egyre jobb jatekos vagyok :)
Ma kiderult hogy minden szerdan kapunk fizetest. :d  Az e heti meg nem jott meg.

HOlnap 3tol szabadnapos vagyok hajnali 1ig.
Majd holnap irok tobbet, mivel most megyunk tabortuzhoz, majvacukrot sutogetni :P

2 megjegyzés:

  1. De jo olvasni a beszamolodat, Gabi :)) Komolyan mondom, te vagy az egyetlen, aki nem panaszkodik es nem szidja az amerikaiakat. Orulok, hogy jol erzed magad. Gondolod, hogy tudsz majd esetleg kepeket is feltolteni? Jo lenne :) Jo sutogetest :) En meg nem ettem malyvacukros csokis kekszet, de ami kesik, nem mulik :) fogyokura idejere pont jo kikapcsolodas lesz, hehe :) Tovabbi jo szorakozast es hangulatot kivanok :)

    VálaszTörlés
  2. koszonom szepen :) en tenyleg jol erzem itt magam. de lehet h csak azert mivel en mar angliaban hozza szoktam egy ehhez hasonlo kulturahoz, igy nem sok meglepetes ert. m,eg en szerencsere konnyen alkalmazkodo tipus vagyok, igy konnyen be tudok illeszkeni mindenhova :)

    VálaszTörlés