2010. július 1., csütörtök

Szerda kb minden izgalmak nelkul tellett el. A Magdaval es a Gabival takaritottunk egyutt.
Delelott a Rox takaritasa kozben osszefutottam az Aaron-nal (cabin specialist, es asszem Michiganebol jott). Eloszor csak kicsit beszelgettunk, aztan mivel vegeztem a munkaval leultem melle felmezni. Szegeny nagyon meggyotort allapotban volt, mivel lozo este OD-n volt, es reggel7tol masnap hajnali 1ig fent kellett lennie.
Igy kb 30 percet tudtunk beszelgetni. HIvott Kanadaba, mivel megnezte es csak 3 ora vonattal Montreal es 20 dollar a jegy. Csak nem tudom hogy vissza engednenek e amcsiba, mivel ha nem akkor nagyon nagy szivas van.
Igy lehet hogy majd csak a kozelbe megyek el vele.
Nap elmenye az volt mikor a kedves Zach (konuhas srac, 17 eves, en kn 20nak neztem) kiugrott a golfkocsi ele, hogy vigyem mar el a konyhaig :D Hat mondom jo. De csak kicsit kaptam szivbajt.
Delutan osszefutottunk az Erikaval is, es o is hivott miket. Nagyon jo lenne elmenni valahova vasarnap, mivel vegre szabadnap lesz, es persze julius 4e :D
Este ugy volt hogy bulizni megyunk a sracokkal, de en szerencsesen bealudtam, ok meg nem keltettek fel, igy meg maradt jo par dollarom .
Ma viszont nagy szivas volt egesz nap. Lengyelek szabadnapon vannak, igy csak ketten voltunk takaritani es mosodaban. En kerultem a mosodaba, a Gabi meg takaritani ment.
Szerencsere vegeztunk mar fel 4re. Nagyon is orulok neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése