2010. július 5., hétfő

1. day off izgalmai

17 amerikaban es ebbol 13 ledolgozott nap utan szombaton munka utan vegre elkezdodott a szabadnapunk :D
Hat mar allig vartuk, mivel mar nagyon faaszto volt ennyit dolgozni.
Ugy volt h megyek a tobbiekkel Saratogaba, de mivel a Gabi nem tudott setalmi igy nem mentem. Pedig meg az ALeks es az Aaron is hivott h tuti jo buli lesz, de nem mentem (mint utolag kiderult meg jo is h nem ,mivel 40 dollart fizettek 1 ejjszakaert a motelban :S ).
Igy szepen kicsiptunk magunkat a Gabival, mivel elmentunk egy kozeli puba szorakozni. Hat a taborbol tok sok emberrewl oisszefutottunk, legfokeppen olyanpok voltak ott akiknek nem volt day off-juk. Osszefutottunk egy konyhan dolgozo sraccal is. Itt minden pia vasarlasnal igazolvanyt kertek (otthon meg a 12 eves kis kolyok is siman vesz cigitol kezdve barmit, itt legalabb betartjak a torvenyt). Igy aztan a Balazs es a Marek elvileg nem tudott volna inni, de mivel beultunk a sarokba igy ott tudtak :D Azert mentunk abba a kocsmaba mivel elo zene volt kiirva, hat ez konkretan karaoke estet jelentett :D
Igy hat enekeltunk a sracokkal kozosen :D
OLyan fel 2 korul kerultem agyba.
Reggel elhataroztuk h bemegyunk reggelizni, es eljatszuk az amcsi csajok stiluisat, igy pizsiben mentunk :D
Nekem nem volt annyira gaz, mivel melegitoben alszok , a Gabi viszont egy Snoopy-s naciban volt :D Konyhas fiuk nem szoltak semmit.

// fejlemenyek vannak az amcsi konyhasokkal: nem tudom mit tortent veluk de ujabban koszonnek, es meg beszelgetunkj is! eddig hiaba mondtam nekik h "hi" nem nagyon volt valasz, mostanaban pedig mar tok sokat beszelgetuink es hulyulunk . A legjobb fej a Kyle, olyan aranyosan ott kajal a magyar sracokkal mindig, pedig egy szot sem er magyarul :D "

Reggeli utan fel akartuk kelteni a sracokat h masszanak velunk fel a hegyre, de olyan nagyon aludtak h nem volt szivunk hozza. Varosba befele mentet sikeresen elejtettem a kulacsom es kettetorott :S Igy be kelletmenni a bultba venni egy masikat. Ez mar termos, is melegesn es hidegen tartja a benne levo italt .
Hat a hegyre menet nem talatuk meg az osvenyt, igy csak mentunk elore ahogy gondoltuk. Csak kicsit volt felelmetes a sziklakon vaszkalni :D OLyan bo 30 perc alatt fel is ertunk ra minden karcolas nelkul. Nagyon szep volt a kilatas fent.
Lefele jovet mar veszelyesebb volt, mivel csusztak a kovek es az avar is :S De le ertunk epsegben :D
Ebedre epphogy beestunk, negyed 2re ertunk be. Szegeny sracok tisztara ki voltak borulva. Sose lattam meg oket ennyire faradtnak. Mindenki a szekeken ult es a fejuk az asztaslokon volt.

Ebed utan lementunk a folyohoz. Nagyon szep tiszta volt a vize. Lattunk mindenfele allatot is.
Ez utan elmentunk atoltozni, mivel vacsi utan leakarunk menni a beach-re. Konyhasoknak egybol feltunt h strandolas lesz, mivel meg be sem leptunk mar "Are u goin to the beach??" :D Ok is jottek volna, de sajnos nem johettek mivel dolgozniuk kellett.

Olyan aranyos volt a Kyle kaja utan. O volt megbizva azzal h a gyerekeket iranyitsa h korbe kell menni. Hat jott egy kiscsaj es mondta neki a Kyle h korbe kellene jonnie. Erre a kiscsaj ranezett es berohant. Kyle meg utanna :D

Mivel a hetvegen csak a walmartba es lake george-be szeretnek menni, ezert beszelni kellett a Tyler-ral (Zach tesoja) mivel neki van kocsija es ingyen el is visz minket :D Az idopont meg nem lett lefixalva, de fuvarunk mar van :D

Este lejottem a Roxba, es osszefutottam az Aaronnal, epp csak visszaertek Saratogabol. Hat szegeny nagyon faradt volt. De jol erezte megat.
Csak nem tudott bulizni menni, mivel meg nincsen 21 eves . Igy hat mondtam neki h jojjon velunk most szombaton enekelni,. mivel en nagyon fun. Es meglepetesemre azt mondta h jon :)


Ma reggel nagyon merges voltam. A lengyel csajok nem jottek segiteni takaritani :S
De a reggeli utan en es a Gabi lettunk beosztva mosodara :D Halat adtam mindenkinek, mivel nem volt sok kedvem setalgatni es takaritgatni.
A napom nagyon jol tellett el. Ebednel meglepetesemre odault hozzank a Zach es a Jonatan. Hat ez egesz kajalast vegig rohogtuk. OLyan sziten zavarba tudtak hoozni par mondattal h az vmi hihetetlen. De vegulis jo hangulat volt vegig :D
MInt kiderult mndta nekik a Derrek h enekeltunk vele. Es mino veletlen meg volt a Kyle nak a Dancing Queen :D Igy nagyoin szerette volna h eloadjuk de nem jott neki ossze :D
Oket is elhivtam karaokezni, de erre jottek a kifogasok h nem tudnak enekelni es tancolni. De majd meg szombatig mnegpuhitom oket. :D

Vcsi utan lementunk a strandra furdeni, de nem nagyon jott ossze mivel zaras utan mentunk es nem telet el 2 perc es jott a rendor :S Szerencsere nem buntetett meg minket ( 100 000 dollar a buntetes ), meg tuti kimagyaraztuk volna magunkta h a taborbol vagyunk (ez igaz is) es nem tudtuk h nem lehet itt uszni (ez mar nem )

Most meg csak fel 9 lesz, es varom a tobbieket, mivel ok meg dolgoznak, azt majd biliardozas lesz :)

1 megjegyzés: