2010. február 10., szerda

Hétfőn mentem fel Pestre Campleaderses megbeszélésre. Úgy volt hogy a Gabcsival megyek fel, de ő nem jön idén, mivel nem tudja a régi tábora fogadni. 3ra kellett felmennem és ez miatt a 12.20al mentem. Pont 2re értem fel, és 30perc alatt oda is értem az irodájukba.
7en voltunk összesen, és én voltam egyedül csaj. A Gergő tartott előadást a munkáról és elmondott minden részletet. Utána aki akart részt vehetett az angol nyelvi interjún. Egy sráccal mentem be, és olyan rendes volt, hogy felajánlotta, hogy kezdhetek. Az interjúztató az  Iza Nóra volt . Látta, hogy izgulok és mondta, hogy nem kell. Aztán kérdezgetett:
* név
* kor
* melyik egyetemre járok
* mikor végzek
* mondtam h csúszok mivel Angliában voltam, aztán utána erről beszélgettünk pár percig
* munka tapasztalataim, gyerekekkel
* különféle vizsgáim, bizonyítványaim
* jogosítvány
* sport
* milyen pozícióban akarok dolgozni
* mennyi szoktam utazni
* csapatban v egyedül szeretek dolgozni
kb ennyit kérdezett.
Mondta a végén az Iza, hogy egyáltalán nem kellett volna izgulnom ilyen angollal. :) Hát de én mindig izgulok, ha azt nézik milyen a tudásom. Majd kint nem fogok azon problémázni, hogy mit mondok hibásan és mit nem. Majd úgy is megértik.

Ezután a Gergő odaadta a szerződést, és mondta, hogy minél elébb postázzam nekik vissza.

Kedden anya fel is adta elsőbbségivel, és ma már meg is kapták, mivel láttam a profilomba feltöltve.
Most már változott a profilom státusza. Még most sem látnak a táborok, de már közel vagyok hozzá. Még 1 db referencia kell, remélem azt minél hamarabb kitölti a Dina és akkor elhelyezhető leszek. :)
Mondták az orientáción, hogy küldenek majd valamilyen levelet amiben leírják, hogy hogyan kell fizetni és kapunk egy cd-t amin rajta van minden információ.











  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése