2010. augusztus 3., kedd

Kevesebb mint 2 het van hatra a camp-bol. Nagyon hihetetlen h ennyire gyorsan elrepult a 2 honap. DE valoszinuleg azert mivel szeretek itt lenni.
A napok nagyon osszefolynak igy nem isa tudom mit irhatnek a multhetemrol. Szombaton este vegre eljutottunk Lake George-ba , az Aaronnak hala, mivel o mondta h este ingyen busz megy be :)
Igy 8kor elmentunk es ejfelkor jottunk vissza. De meg nem is a taborba jotttunk vissza, hanem megkertuk a sofprt hogy rakjon ki minket az egyik barnal :D MIvel karaokezni akartunk, de saajnos nem volt.
Lake George nagyon szep hely, es kb 10-15 percre van kocsival. Ott is csak barokba mentunk be, nem tudunk vasarolni mivel keso volt. DE mnajd jovoheten.
Kiderult hogy maradhatok post-campen. Nagyon orulok neki, mivel igy csak augusztus 28an kell elhagynom a tabort , nem pedig 16an. Jah es persze plussz 500 vagy 600 dollar 12 napra :)
Jah es mondta a Missy hogy ha vissza szeretnek jonni akkor majd irjak neki facebookon, hat jo lenne visszajonni. Foleg akkor ha sikerulne pre-seasonra visszajonni. AKkor tudnak majustul szeptember elejeig melozni.
MIvel maradhatok ezert mar el is koltottem 250 dollart. Megvettem ebayen a HTC TIlt 2-es telefont. Nagyon komoly keszulek.

Itt olvashattok rola bovebben:

http://vizopolus.olcsogsm.hu/telefon/htc/tilt2

http://vizopolus.olcsogsm.hu/osszehasonlitas/htc/tilt2?id3=3215&gyarto2=26&id2=3539

Ma kiderult hogy a hatralevo napokban mosodazni fogok a Gabival vegleg. MIvel a Hannah elment laundry-ert es 3 zsaknyit hozott 2szer is, mikor a kocsira minumim 6-8 fel fer.
A Missy csak kicsit volt merges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése